Gündüz ve Gece Şehirleri

Kuzey Sahili

Adanın kuzey kıyısındaki tatil köyleri neredeyse sadece barları ve sonsuz içkileri seven kabadayı genç ziyaretçilere hitap etmektedir.

Hanya 

Birçok Yunanlı, Hanya'nın tüm Yunanistan'daki en güzel yerlerden biri olduğu konusunda hemfikir olabilir. Eski liman olarak bilinen Venedik Limanı, dar alışveriş caddeleri ve sahil restoranlarıyla ziyaretçiler için büyük bir cazibe merkezidir.

Sitia

Bu çekici sahil kasabası hala kitleler tarafından keşfedilmemiş gizli bir mücevherdir. Muhteşem manastırlarını keşfedin ve bozulmamış plajlarının tadını çıkarın.

Kandiye

Girit'in en büyük şehri Yunanistan'ın en önemli kent merkezlerinden biridir. Gelişimi 9. yüzyıla kadar uzanmaktadır.inci MS. yüzyıl.

Yunanistan'da Helikopter Kiralama

Agios Nikolaos

İraklion'un doğusunda yer alan Agios Nikolaos, Girit'in en büyük doğal koyu olan Mirabello Körfezi'nde yer almaktadır. mira bella ya da kasabadan güzel deniz manzarası.

Rethymnon 

Girit'in üçüncü büyük şehri genellikle güzel Hanya'nın küçültülmüş versiyonu olarak anılır. Pitoresk bir limana ve mimarisinde güçlü Venedik ve Türk etkilerine sahiptir.

Elounda   

Agios Nikolaos'un yakınında, prestijli lüks otelleriyle tanınan bir tatil beldesi olan Elounda Körfezi yer almaktadır. Eski cazibesi, kafe ve tavernalarla kaplı limanında bulunabilir.

Spinalonga Adası

Spinalonga Adası, Mirabello Körfezi'nde Elounda ve Plaka açıklarında yer alan küçük bir adadır. MS 1200 yıllarında Venedikliler bu adada büyük surlar inşa etmişlerdir. Daha modern zamanlarda, 1903'ten 1950'lere kadar, Yunanistan'ın dört bir yanından cüzzamlılar adaya gönderilmiştir. Spinalonga'da yaşayan cüzamlıların çektiği acılar Victoria Hislop'un çok satan kitabının konusunun bir parçasıydı, Ada.